Close
0
  • Koh-I-Noor Blog

Exploram colectia MAGIC de creioane colorate

Multi dintre voi cunosc deja colectia MAGIC de creioane colorate cu miez multicolor. Koh-I-Noor Hardtmuth a scos pe piata aceste creioane colorate originale la inceputul noului mileniu. De atunci, aceste creioane colorate au captat inimile multor artiști și copii pentru care sunt pur și simplu magice!

Dar doar putini știu ca in aceasta linie de produse, veti gasi mai mult decât clasicele creioane colorate marmorate. Prin urmare, am decis sa dedicam urmatorul articol acestor pietre pretioase colorate și sa prezentam și alte produse din aceasta colectie magica.

Mina creioanelor colorate Magic contine trei culori diferite, lasând urme pestrite unice atunci când sunt folosite. Puteti schimba culoarea conturului pur și simplu prin rasucirea creionului. Un mod eficient de a folosi creioanele colorate Magic este desenul liniar. Chiar și cu un simplu motiv de desenat, puteti obtine un rezultat surprinzator de grozav datorita minei multicolore. Dar sunt perfecte și pentru a colora suprafete mari precum cerul, suprafata apei sau iarba. Datorita minei lor de creion multicolor, nu mai trebuie schimbate creioanele colorate de diverse culori și sa amestecam nuantele.

Puteti folosi foarte bine creioanele colorate Magic in desenul și schitele obișnuite pentru a insufleti imaginea și a o face mai dinamica datorita urmei de culoare netraditionale. Schitele rapide ale portretelor și figurilor capata un caracter plin de viata fara prea mult efort.

Folosirea creioanelor colorate Magic pentru studiu este distractiv. Sublinierea in scenarii și caiete de exercitii capata o noua dimensiune. Iubitorii de litere și jurnal opteaza pentru creioanele colorate Magic pentru a crea titluri aparte sau ilustratii simple și rapide.




www.martinfrench.com/sketchbook
www.instagram.com/martinfrenchstudio

VARIANTE DE PRODUSE

Facem creioane colorate Magic in mai multe versiuni. Cele mai populare sunt cele groase și triunghiulare, cu un design tipic marmorat și sunt disponibile in seturi 12+1 sau 23+1. Un creion alb pentru amestecare este inclus in set, care servește drept blender.

Cei care au nevoie doar de câteva nuante de baza pot incerca un set mic de șase creioane colorate Magic. Aceste creioane colorate sunt fabricate din lemn certificat FSC® din paduri gestionate responsabil.

Iubitorii de lemn și simplitate apeleaza la versiunea de creioane colorate Magic fara un design tipic marmorat, dar cu un capat personalizat – suprafata lustruita a lemnului este completata cu trei benzi colorate, in functie de mix-ul de culoare al minei și un capat frumos auriu. Acest set este, de asemenea, certificat FSC®, contine 12 nuante de culoare și este, de asemenea, completat cu o radiera, un ascutitoare și un blender adecvat.

Cei carora le place textura lemnului natural și formele rotunjite au alte posibilitati de alegere in linia Magic. Magic 3442 și Magic 3444 sunt seturi de 11 și 23 de creioane colorate multicolore elegante cu blender. Forma lor clasica rotunda va permite sa tineti creionul confortabil. Datorita ambalajului frumos din metal, sunt perfecte ca si cadou.

Ai o pasiune pentru creioanele colorate Progresso și de parfumul lor intens? Acest tip de creion colorat, constand doar dintr-un miez intr-un lac protector, este disponibil și in colectia Magic. Haina lor este decorata cu un delicat motiv de iarna de fulgi de nea și este realizata intr-un set de 12 și 24 de nuante.

Avem, de asemenea, o versiune Magic a legendarului creion mecanic Versatil pentru fani. O poti trai cu o mine de creion cu diametrul de 5,6 mm pe hârtie. In plus, acest creion Versatil este un cadou cu adevarat magic.

Alte tipuri de creioane colorate „magice” sunt disponibile individual. Unele au culori și nume cu adevarat netraditionale: America, Foc, Tropical și Neon.

Inca nu te saturi de colectia Curcubeu Magic? Daca nu, radierele cu acest design va pot atrage atentia. Radierele multicolore sunt disponibile in doua dimensiuni.

Pastram ceva aproape de inimile noastre pentru final, un arici. In timpul existentei sale, a devenit unul dintre simbolurile magazinelor Koh-I-Noor Hardtmuth.

Suportul de creion din lemn nu este doar un ajutor grozav și practic, ci și un decor frumos! Puteti alege dintre mai multe dimensiuni și variante de culoare. De exemplu, un mic arici roșu, albastru și roz a fost facut in editia Magic. Un arici maro este disponibil intr-o versiune mare.







Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *