Close
5
  • Koh-I-Noor Blog

Cum alegi un ghiozdan pentru liceu – sfaturi simple si rapide

Sursa foto: AICI

In liceu este foarte important sa ai un ghiozdan cool, de calitate si care sa se alinieze nevoilor tale educationale. Ghiozdanul trebuie sa fie destul de rezistent pentru a face fata volumului mare de caiete si manuale pe care le cere programa scolara elevilor din clasele 9-12. De asemenea, trebuie sa alegi un ghiozdan confortabil si usor de purtat. Din fericire, exista pe piata numeroase modele de ghiozdane potrivite pentru diferite stiluri si nevoi, asa ca vei gasi cu siguranta ceva care sa-ti fie pe plac atat din punct de vedere functional, cat si estetic.

Iata cateva criterii de care sa tii cont atunci cand esti in cautarea unui ghiozdan pentru liceu:

Captuseala. Fii atent ca produsul pentru care optezi sa aiba capitonarea adecvata. Aceasta este esentiala pentru confortul tau, dar si pentru pastrarea materialelor educationale in cea mai buna stare. Pe de alta parte, materialele din care este confectionat pot face ghiozdanul mai greu, asa ca probeaza intotdeauna inainte sa cumperi si asigura-te ca faci o alegere corecta.

Cadrul intern. Indreapta-te spre o geanta cu un cadru stabil, din metal sau plastic. Acesta are rolul de a distribui greutatea intre umeri si bazin, reducand de asemenea deformarea coloanei verterbrale.

Baza ghiozdanului. Aceasta este recomandat a fi ferma, pentru a permite rucsacului sa stea pe podea fara a se rasturna. In plus, o baza ferma va ajuta la o buna organizare a cartilor si caietelor si va sustine toate rechizitele intr-un mod eficient.

Cureaua pentru talie. Alege un ghiozdan care sa aiba o curea cat mai lata si ferma. In acest fel, distribuirea greutatii va fi una adecvata, catre cea mai stabila si puternica zona a bazinului. Cureaua care se prinde in jurul taliei face o echipa buna cu un cadru rezistent, impreuna putand sa mute pana la jumatate din greutatea ghiozdanului dintre umeri inspre bazin.

Curelele ghiozdanului. Este recomandat ca acestea sa fie ajustabile, pentru a-ti regla geanta in functie de numarul si greutatea rechizitelor care iti trebuie la scoala in fiecare zi.

In continuare, iti vom arata cateva modele de ghiozdane pentru liceu care sunt atat practice, cat si in trend.

Ghiozdan GRAVITY

Sursa foto: SURSA FOTO

Acest ghiozdan chic are un design extrem de simpatic, care se asorteaza perfect cu uniforma sau cu tinutele de scoala. Pe langa asta, este foarte bine compartimentat (3 compartimente), are un fermoar rezistent si 2 buzunare laterale, astfel, vei putea fii organizat si sa iti pastrezi rechizitele in ordine, fiindu-ti usor sa le gasesti ulterior. Un alt element care trebuie notat este faptul ca acest rucsac este prevazut cu spate ergonomic si berete reglabile, care distribuie greutatea in mod corect.

Ghiozdan FUSION

Sursa foto: SURSA FOTO

Ghiozdan FUSION este prevazut cu 3 compartimente si 2 buzunare laterale. Asta inseamna ca iti vei putea organiza materialele in asa fel incat sa fie usor de gasit inainte de fiecare ora. Spatele intarit si curelele reglabile pentru spate distribuie greutatea dinspre umeri spre bazin, purtarea acestui rucsac fiind astfel confortabila si nedaunatoare pentru sira spinarii. Designul ghiozdanului este unul urban, asa cum sugereaza si numele. Acest stil este foarte cool, te scoate din multime, starnind admiratia colegilor.

Ghiozdan EXTENSIBIL negru

Sursa foto: SURSA FOTO

Acest ghiozdan se diferentiaza de majoritatea celorlalte genti disponibile pe piata prin proprietatea sa de a fi extensibil. Prin urmare, ii poti ajusta marimea in functie de numarul rechizitelor de care ai nevoie in fiecare zi. Aceasta caracteristica il face foarte practic si confortabil. Mai mult, designul rucsacului este unul clasic, care nu se demodeaza niciodata si se potriveste cu orice uniforma si tinuta.

Cu toate criteriile mentionate in acest articol, dar si cu cele trei exemple propuse mai sus, alegerea unui ghiozdan ideal pentru liceu va fi floare la ureche.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *