Close
1
  • Koh-I-Noor Blog

Cel mai bun stilou: Gama de stilouri Premium de la Koh-I-Noor

Sursa foto: AICI via Shutterstock

Digitalizarea scrisului a limitat simtitor utilizarea stiloului, iar scenariile in care aceste instrumente de scris mai pot fi astazi utilizate par mai degraba exceptii ale normelor de comunicare din prezent. Scrisorile au fost inlocuite de mesaje si mailuri, procesul educational al celor mici pare sa fie supus unei schimbari de paradigma, orientate in jurul tehnologiei, iar caligrafia aduna din ce in ce mai putini adepti. Semnaturile olografe raman, insa, principalul motiv pentru care stilourile premium trec cu brio an de an proba timpului.

Alegerea unui astfel de produs poate fi pentru uzul personal, sau pentru oferirea unui cadou special unei persoane care obisnuiste sa semneze o multime de documente oficiale. Estetica unui stilou de lux din gama Premium se poate imbina cu utilitatea sa, in domenii precum: notariatul, administratia publica, educatia, managementul privat etc Daca vrei sa afli cum alegi cel mai bun stilou, noi iti oferim secretele unei astfel de alegeri chiar in randurile de mai jos:

Cum sa alegi cel mai bun stilou premium?

Cele mai bune stilouri de lux pot avea roluri multiple in societatea de astazi: cadouri oferite unor persoane ce pot aprecia un astfel de produs, accesorii pentru tinute business, obiecte de colectie si, poate cel mai important, instrumente de scris ce surprind prin utilitate. De aceea, iti recomandam sa consulti ghidul nostru impartit pe criterii de alegere, astfel incat sa stii exact care sunt aspectele importante de care sa tii cont, atunci cand comanzi online de pe site un instrument de scris din gama “Stilouri – Calitate Premium”: 

Functionalitatea si estetica acestuia 

“Cum va fi utilizat stiloul?” este o intrebare de bun simt pe care ti-o poti pune la inceputul sesiunii de cumparaturi, deoarece raspunsul la aceasta te va directiona catre cele mai potrivite produse din aceasta categorie. Daca iti doresti un obiect de scris pe care sa il utilizezi ca accesoriu, in cadrul unor intalniri de afaceri importante, iti recomandam sa te indrepti catre un stilou descris de eleganta si materiale premium. 

Daca obisnuiesti sa scrii sau sa semnezi frecvent, trebuie sa te intereseze mai multe detalii privind proprietatile tehnice ale acestuia. Fluxul de cerneala al celui mai bun stilou permite un scris curat si fara urme pe foaie, iar greutatea si forma ergonomica iti permit confort si manevrabilitate, in timpul utilizarii. Asadar, cum vei utiliza stiloul premium comandat de pe koh-i-noor.ro?

 

Stilul de scris al utilizatorului

Designul si dimensiunile unui stilou premium se pot ridica oricand la nivelul asteptarilor, atat timp cat se tine cont de preferintele celui care va utiliza acest instrument de scris. In cazul barbatilor, un stilou de lux poate fi robust, cu un design relativ simplu si o cromatica determinata de cel mult doua nuante (navy-metalic, negru-metalic etc) . 

Stilourile premium pentru doamne sunt piese pentru scris cu o forma mai subtire si cu o penita de dimensiuni mai reduse, comparativ cu un produs dedicat domnilor. Aceste caracteristici determina produse gandite special pentru a fi tinute fara probleme intr-o mana mult mai mica. De asemenea, un stilou comod ofera si o priza buna, pentru evitarea crampelor in timpul scrisului. 

Sistemul de alimentare cu cerneala

Din punct de vedere al sistemului de incarcare, poti alege un model dintre cele patru: 

Stilouri premium cu rezerve: In momentul in care cerneala din rezerva se consuma, recipientul este inlocuit cu altul, in doar cateva secunde. In cazul unui stilou din categoria “Premium”, se poate ca doar anumite rezerve sa fie compatibile cu instrumentul de scris respectiv. Citeste cu atentie informatiile din pagina de produs.

Stilouri premium cu convertor: Convertorul este tot o rezerva, insa ce poate fi incarcata de mai multe ori, direct din calimara. Incarcarea poate pune mici probleme celor neindemanatici, asa ca tine cont si de acest detaliu. 

Stilouri premium cu rezervor: Direct din calimara, acest tip de incarcare a fost cel mai comun mod de reincarcare. Cerneala se extrage printr-un sistem asemanator celui cu pipeta, insa neatentia poate cauza dezordine pe masa de lucru. 

Stilouri premium cu pipeta: In cazul unui astfel de stilou, corpul instrumentului de scris joaca si rol de rezervor pentru cerneala. Incarcarea se realizeaza cu o pipeta sau cu o seringa. 

Penita unui stilou premium

Penita reprezinta una dintre cele mai importante componente ale unui stilou, influentand in mod categoric stilul de scriere. Te intereseaza in special varful penitei, acesta putand fi gros sau subtire. In cazul unei penite cu varf subtire, scrisul fin poate fi util persoanelor care semneaza documente oficiale sau scriu foarte mic. Penita cu varf gros poate fi utila in cazul celor pasionati de caligrafie, acolo unde caracterele realizate pot ajunge la forme foarte mari. Penita cu varf mediu este cel mai des utilizata.

Materialul unui stilou premium

Carcasa unui stilou de lux este confectionata din materiale ce sustin ideea de “premium”: argint (sau alte insertii metalice), piatra, sticla, lemn, etc, avand o greutate specifica. Capacul stiloului reprezinta o piesa a acestui instrument de scris, ce poate hotari de una singura estetica intregului produs. 

Un capac de stilou calitativ este si functional, impiedicand cerneala sa se usuce, chiar daca acest instrument de scris nu a mai fost utilizat de o buna bucata de timp.  Iti recomandam un stilou premium al carui capac este prevazut si cu ac de prindere, deoarece se poate potrivi foarte bine in buzunarul de la piept al unei camasi sau al halatului (in cazul medicilor). 

Intra pe site si consulta intreaga noastra oferta de stilouri de calitate premium. Iti oferim solutii variate, la preturi foarte bune, pentru orice tip de activitate: caligrafie, scris, iscalirea semnaturilor etc 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *