Filtrare produse

Activeaza filtre:
    Culoare

    Te-ai hotărât să organizezi în camera celui mic un adevărat centru de creativitate, pentru ca cele mai năstrușnice idei ale copilului tău să prindă viață pe hârtie? Te așteptăm cu o listă variată de creioane colorate, însoțite de prețuri pe măsura calității oferite. Ora de desen se anunță a fi una cât se poate de interesantă, atât timp cât puști...

    Te-ai hotărât să organizezi în camera celui mic un adevărat centru de creativitate, pentru ca cele mai năstrușnice idei ale copilului tău să prindă viață pe hârtie? Te așteptăm cu o listă variată de creioane colorate, însoțite de prețuri pe măsura calității oferite. Ora de desen se anunță a fi una cât se poate de interesantă, atât timp cât puștiul tău are la îndemână creioane de colorat ce permit nuanțe variate, linii precise și o intensitate a culorii ridicată. 

    Alături de aceste creioane colorate, în coșul de cumpărături de astăzi își mai pot găsi loc și alte accesorii de scris, creioane color aquarell, preum și creioane mecanice pentru contururi ce urmează apoi să prindă viață, sub cele mai frumoase culori din trusa de instrumente a celui mic. Avem prețuri de neratat pentru întreaga gamă de creioane colorate din oferta Koh-I-Noor, așadar, aventura în lumea ideilor creative poate începe. Pentru sfaturi inspirate sau recomandări de produs, cere-ne ajutorul oricând dorești!

    Citeste mai mult