Filtrare produse

Culoare

Consulta oferta KOH-I-NOOR de rechizite scolare online

KOH-I-NOOR iti pune la dispozitie o gama variata de rechizite scolare, de la instrumente de scris, pana la obiecte pentru pictat si produse de hartie – blocuri de desen, caiete dictando, caiete de matematica si hartie creponata. Toate rechizitele pot fi comandate online si ajung la tine in ...

Consulta oferta KOH-I-NOOR de rechizite scolare online

KOH-I-NOOR iti pune la dispozitie o gama variata de rechizite scolare, de la instrumente de scris, pana la obiecte pentru pictat si produse de hartie – blocuri de desen, caiete dictando, caiete de matematica si hartie creponata. Toate rechizitele pot fi comandate online si ajung la tine in maximum 48 de ore, in functie de orasul, municipiul, satul sau comuna in care locuiesti. Produsele comercializate de KOH-I-NOOR sunt de o calitate foarte buna, ceea ce inseamna ca baiatul tau sau fata ta se va bucura mult timp de ele.

Ce rechizite trebuie sa iei pentru scoala

Cele mai importante rechizite si obiecte scolare pe care ar fi indicat sa i le cumperi copilului tau sunt: stilourile, pixurile, creioanele, ascutitorile, radierele, blocuri de desen, acuarela, tempera, riglele, echerele, plastilina, compasurile, caietele si mapele pentru birou. Te sfatuim sa-i cumperi copilului unele rechizite pe care sa le foloseasca acasa si alte rechizite pentru clasa.

Citeste mai mult