Seturi de pictura pentru scoala

Cauti niste seturi de pictura, pe care copilul tau sa le poata folosi cu succes la orele de desen la scoala? Iti doresti niste produse de calitate, dar la un pret foarte bun? KOH-I-NOOR iti ofera, in categoria „Pictura” , zeci de produse pentru pictat. Avem acuarele pentru copii, culori tempera, culori acril, cul...

Seturi de pictura pentru scoala

Cauti niste seturi de pictura, pe care copilul tau sa le poata folosi cu succes la orele de desen la scoala? Iti doresti niste produse de calitate, dar la un pret foarte bun? KOH-I-NOOR iti ofera, in categoria „Pictura” , zeci de produse pentru pictat. Avem acuarele pentru copii, culori tempera, culori acril, culori ulei, pensule de folosit la scoala si acasa, precum si vase de plastic pentru pictura.  Produsele de pictura din oferta KOH-I-NOOR sunt fabricate in Europa, din materiale de calitate si nu pun in pericol sanatatea copiilor.

Produse excelente pentru cursuri de pictura destinate copiilor

Obiectele din categoria „Pictura” comercializate de KOH-I-NOOR pot fi utilizate de copilul tau la scoala, cat si in cadrul unui curs special de pictura. Dezvolta imaginatia si creativitatea copilului tau cu ajutorul obiectelor pentru pictura pe care le poti comanda simplu si rapid de pe magazinul online KOH-I-NOOR!

Citeste mai mult