Cumpara plastilina sigura pentru copii

Copilul tau este pasionat de modelat sau, pur si simplu, are nevoie de plastilina pentru scoala?  Oricare ar fi motivul pentru care cauti sa cumperi plastilina pentru copilul tau, la KOH-I-NOOR vei gasi mai multe astfel de produse. Plastilina pe care o comercializam este  sigura pentru sanatatea copilului t...

Cumpara plastilina sigura pentru copii

Copilul tau este pasionat de modelat sau, pur si simplu, are nevoie de plastilina pentru scoala?  Oricare ar fi motivul pentru care cauti sa cumperi plastilina pentru copilul tau, la KOH-I-NOOR vei gasi mai multe astfel de produse. Plastilina pe care o comercializam este  sigura pentru sanatatea copilului tau.

In oferta noastra exista si planse de plastic pentru modelat plastilina, care protejeaza spatiul de lucru (birou sau masa). Plansele de plastic pentru modelat plastilina au colturile rotunjite, pentru ca baiatul tau sau fata ta sa fie ferit ori ferita de pericole. De asemenea, plansele pentru modelat plastilina se curata foarte usor, sub jet de apa.

Alege mai multe seturi de plastilina

In cazul in care copilul tau adora sa modeleze plastilina, cel mai bine ar si sa-i cumperi mai multe seturi. Te sfatuim sa-i iei plastilina remodelabila cu o greutate de un kilogram, dar si plastilina scolara fluorescenta. Totodata, ii poti lua copilului tau si plastilina scolara Archimede plutitoare, disponibila in zece culori ambalate intr-o cutie de carton.

Citeste mai mult