Desi pe piata au aparut numeroase modele de ghiozdane care mai de care mai atragatoare, alegerea unui ghiozdan pentru prescolar devine o adevarata provocare pentru orice parinte. In primul rand acesta trebuie sa fie purtat corect, astfel incat spatele copilului sa se dezvolte sanatos. Postura echilibrata il va feri pe cel mic de eventuale neplac...

Desi pe piata au aparut numeroase modele de ghiozdane care mai de care mai atragatoare, alegerea unui ghiozdan pentru prescolar devine o adevarata provocare pentru orice parinte. In primul rand acesta trebuie sa fie purtat corect, astfel incat spatele copilului sa se dezvolte sanatos. Postura echilibrata il va feri pe cel mic de eventuale neplaceri, care mai tarziu se pot transforma in adevarate probleme.

Atunci cand sunteti in cautare de ghiozdane pentru copii, este important sa tineti cont de cateva aspecte dupa cum urmeaza: ghiozdanul prescolarului trebuie sa se potriveasca perfect cu inaltimea si greutatea lui si sa se aseze confortabil pe spatele micutului. Conform indicatiilor medicale, ghiozdanul unui copil nu ar trebuie cantareasca mai mult de 10% din greutatea lui.

Chiar daca e important sa va consultati cu cel mic si sa tineti cont de gusturile lui in ceea ce priveste alegerea ghiozdanului, mai aveti in vedere ca acesta trebuie sa fie confectionat dintr-un material de calitate, preferabil rezistent la apa, sa aiba doua bretele ajustabile astfel incat greutatea purtata sa fie distribuita in mod egal pe spate, sa acopere zona lombara, sa fie bine compartimentat.

In plus, asigurati-va ca ghiozdanul are fermoare si alte accesorii care functioneaza usor. Accesand site-ul nostru aveti posibilitatea sa gasiti numeroase modele, ghiozdane cu imagini ce incadreaza personajele preferate sau eroi legendari din desene animate si desigur, preturi accesibile pentru toate buzunarele.

Citeste mai mult