Creioanele Estompa sunt ideale pentru proiectele de desen artistic, oferind suport in amestecarea, intinderea si estomparea pastelurilor, grafitului, carbunelui, vopselurilor pe baza de ulei si a cretei. Creionul pentru mixare a nuantelor Estompa este, de fapt, un baton realizat din hartie presata, cu o forma cilindrica si extremitati ascutite. ...

Creioanele Estompa sunt ideale pentru proiectele de desen artistic, oferind suport in amestecarea, intinderea si estomparea pastelurilor, grafitului, carbunelui, vopselurilor pe baza de ulei si a cretei. Creionul pentru mixare a nuantelor Estompa este, de fapt, un baton realizat din hartie presata, cu o forma cilindrica si extremitati ascutite. Se poate ascuti cu usurinta, insa cu ajutorul hartiei abrazive. Noi te asteptam oricand pe site cu produse ce te pot ajuta sa progresezi, din punct de vedere al rezultatelor artistice obtinute. Iar aceste instrumente speciale pentru desenat reprezinta un exemplu perfect, in acest sens. 

Comanda online de la Koh-I-Noor creioane Estompa pentru desen artistic si bucura-te de aplicatiile uimitoare ale acestora in lucrarile pe care le realizezi. Ai parte de oferte avantajoase pentru toata aceasta gama de creioane, asa ca profita acum! Adauga-le in cosul de cumparaturi online alaturi de alte instrumente pentru desenat de pe site, ce pot oferi unicitate stilului de lucru abordat: pulbere de grafit, carbune natural si artificial, creta uscata si uleioasa, creioane grafit fara lemn, dar si alte produse compatibile cu gama de creioane din hartie Estompa! Pentru mai multe informatii despre tehnicile utilizate in desenul artistic, iti dam intalnire pe blogul nostru!

Citeste mai mult