Intr-o lume digitalizata in care “undo” si “delete” sunt doua comenzi care iti anuleaza cel putin o abordare gresita, totusi, guma de sters este un obiect esential atunci cand ai de desenat sau de realizat o schita in creion. Cunoscuta ca si radiera, guma de sters creion sau guma care sterge pixul da posibilitatea oricarei persoane sa modifice s...

Intr-o lume digitalizata in care “undo” si “delete” sunt doua comenzi care iti anuleaza cel putin o abordare gresita, totusi, guma de sters este un obiect esential atunci cand ai de desenat sau de realizat o schita in creion. Cunoscuta ca si radiera, guma de sters creion sau guma care sterge pixul da posibilitatea oricarei persoane sa modifice sau sa inlocuiasca orice cuvant, propozitie sau parte componenta a unui desen.

Iar atunci cand vine vorba despre scolari, micutul obiect nu poate sa lipseasca din ghiozdane.

Fie ca e vorba de clase pregatitoare, gimnaziu sau liceu, guma de sters a devenit in timp, un accesoriu important care poate anula extrem de rapid orice abordare gresita. Fabricate din diverse materiale si concepute sub diverse forme, gumele de sters pe care le puteti gasi in magazinul nostru online ofera un plus de confort in utilizare, asigura o stergere usoara, de calitate, rapida si fara urme de reziduuri.

Gumele de sters pe care le comercializam sunt ecologice, fara PVC si nu prezinta pericol pentru mediu si sanatate.

Citeste mai mult