Dintre toate rechizitele si accesoriile necesare oricarui copil, alegerea potrivita a ghiozdanului de scolar reprezinta una dintre cele mai mari dileme. Magazinul nostru online are numeroase oferte de ghiozdane si obiecte utile pe parcursul anului scolar cu diferite modele, forme si culori. Preturile difera in functie de fiecare model (de la ima...

Dintre toate rechizitele si accesoriile necesare oricarui copil, alegerea potrivita a ghiozdanului de scolar reprezinta una dintre cele mai mari dileme. Magazinul nostru online are numeroase oferte de ghiozdane si obiecte utile pe parcursul anului scolar cu diferite modele, forme si culori. Preturile difera in functie de fiecare model (de la imagini cu personaje din filmele animate si pana la cele mai indraznete culori), insa sunt accesibile pentru orice portofel.

Independent de placerile copilului, ghiozdanul ideal trebuie sa indeplineasca o serie de conditii.

In primul rand, atunci cand sunteti in cautare de ghiozdane pentru scolari luati in calcul ca acesta trebuie sa fie extrem de practic, sa nu depaseasca umerii copilului ca inaltime, sa fie rezistent si sa nu incomodeze in niciun fel spatele. Mai mult decat atat, el trebuie sa bretele largi si captusite si sa nu ii limiteze miscarile celui mic in niciun fel.

Textura materialului din care este confectionat ghiozdanul este esential sa fie una rezistenta, dar in special din fibre potrivite, pentru a pastra interiorul uscat pe timp de ploaie sau zapada.

Purtarea gresita a ghiozdanului se poata solda cu grave probleme de sanatate, drept urmare este important ca micutul scolar sa fie invatat cum sa mentina o pozitie corecta a pentru spatelui pentru a evita durerile si alte deformari la nivelul coloanei vertebrale.

Citeste mai mult